Intrebari si Raspunsuri1. Va ocupati si de demontarea echipamentelor electrice?
Echipele de impachetare nu sunt autorizate sa efectueze interventii la echipamentele electrice (aer conditionat, candelabre etc.). Cu toate astea, la cerere, se poate aranja ca un electrician sa se ocupe de demontarea acestor echipamente electrice.

2. Cat timp va dura impachetarea?
Impachetarea, in general, este o operatiune speciala. Ea cere timp, pentru ca fiecare obiect din casa este diferit. Timpul necesar pentru impchetare este rezultatul multor variabile: volumul total al casei, natura si pozitionarea obiectelor de impachetat etc. Consultantul nostru de mutari va va da un termen dupa ce va inspecta casa.

3. Unde o sa dorm in noaptea dinaintea mutarii?
In mod normal, daca impachetarea se intinde pe mai multe zile, lasam pe ultimul moment impachetarea paturilor, pentru ca dvs. sa va petreceti noaptea in confort.

4. Imi puteti trimite materiale de impachetare inainte ca impachetarea sa inceapa?
Puteti cere Coordonatorului de Mutare niste cutii de carton, pentru a va impacheta obiectele personale inaintea inceperii impachetarii propriu-zise.

5. Mutarea s-a terminat, ce fac cu cutiile goale?
Serviciile noastre includ si ridicarea deseurilor rezultate in urma despachetarii. Dupa ce terminati cu despachetarea, va rugam sa ne dati un telefon pentru a aranja ridicarea cutiilor goale.

6. Trebuie sa pregatesc ceva intainte de a se face estimarea?
Ne-ati ajuta foarte mult daca ati putea sa va decideti inainte de estimare ce obiecte mutati in noua locatie. Se economiseste timp daca este stabilit dinainte ce obiecte merg in ce loc, astfel incat cotatia sa fie cat mai precisa.