Transport Rutier de Marfuriroadfreight

Contact


trucking@orbitromania.ro
Tel: +40 21 350.15.00
Fax: +40 21 350.14.99

Cristina Marinescu
Cristina MARINESCU
Sef Departament
Mobil: +40 740.14.41.50
Email: c.marinescu@orbitromania.ro


ORBIT ROMANIA acorda o importanta majora transportului rutier de marfuri, atestandu-i calitatile incontestabile precum mobilitate deosebita, superioara tuturor celorlalte moduri de transport, adaptare rapida la orice conditii de teren si capacitatea de a completa celelalte modalitati de transport. Putem afirma ca fara transportul rutier celelalte modalitati de transport nu ar putea realiza intregul lant de transport si reprezinta singurul mod de transport capabil sa realizeze (fara colaborarea cu alte moduri de transport) intregul proces de transport de la locul de producere si incarcare a marfii pana la locul de descarcare  si asigura calitatea marfurilor perisabile, datorita eliminarii manipularilor suplimentare.


Experienta castigata prin volumul mare transportat de ORBIT ROMANIA de la inceputul companiei, ne ajuta sa aplicam cu succes solutii pentru orice tip de transport: general, special, agabaritic, rapid, de textile sau cu temperatura controlata.


roadfreight

ORBIT ROMANIA intampina nevoile clientilor sai prin optimizarea transportului auto de marfuri ce are la baza urmatoarele aspecte: scaderea cheltuielilor de transport si accesorii per unitate de greutate sau de volum de marfa transportata, oferind preturi mai bune, scurtarea timpului de manipulare a marfurilor si uneori chiar de ambalare a acestora, adaptarea rapida la situatiile de conjunctura manifestate la nivelul economiei mondiale.


Serviciile de transport ORBIT ROMANIA includ:


Principala ruta pentru serviciile ORBIT ROMANIA o reprezinta Grecia, unde avem linie de grupaj saptamanal, dar si transport rapid la cerere si incarcari camioane complete zilnice catre / dinspre orice oras. Punem la dispozitia clientului autovehicule proprii si subcontractate, in functie de nevoile de incarcare:

  • camion cu prelata sarcina utila max 22 tone
  • camion cu prelata mega (h=3m) sarcina utila max 22 tone
  • camion duba cu temperatura controlata
  • trailer transport agabaritic (transporturi speciale)
  • duba capacitate 3 mcb / sarcina utila 775 kg
  • duba capacitate 18mcb / sarcina utila 1.375 kg
  • duba capacitate 20 mcb / sarcina utila 1.450 kg
  • duba capacitate 40 mcb / sarcina utila 3.200 kg
truck

Deasemenea ORBIT ROMANIA ofera transport rutier international in regim exclusiv sau grupaj catre/dinspre Bulgaria si Turcia in mod frecvent, cat si transport multimodal pe ruta Cipru.

Un obiectiv important al companiei ORBIT ROMANIA este imbunatatirea continua a transportului pe rutele Ungaria, Austria, Germania, Franta, Spania si Italia, unde colaboram cu agenti importanti pentru a asigura servicii eficiente.